Skip to main content
Adstudio tüm pazarlama verilerinizi tek bir yerde bir araya getirir. Başlamak için reklam platformlarınızı ve analiz araçlarınızı bağlayın.

Nasıl Çalışır

  1. Yetkilendirin - Bağlan’a tıklayın ve platform hesabınızla giriş yapın
  2. Hesap seçin - Erişiminizin olduğu hesaplardan birini seçin
  3. Deneme süresi - Seçiminizi onaylamak için 3 gününüz vardır
  4. Kullanmaya başlayın - Verileriniz 45 dakikada bir otomatik senkronize olur
Çalışma Alanı Başına Platform Başına Tek HesapHer çalışma alanı, platform başına yalnızca bir hesap bağlayabilir. 3 günlük deneme süresi dolduktan sonra hesap seçiminiz kilitlenir. Farklı bir hesap bağlamak için yeni bir çalışma alanı oluşturmanız gerekir.

Platformlarınızı Bağlayın

Hesaplarınızı bağlamak için Adstudio’da Ayarlar → Entegrasyonlar bölümüne gidin.

Gereksinimler

  • Google Ads hesabınıza Yönetici veya Standart erişimi olan bir Google hesabı

Adımlar

1

Bağlan'a tıklayın

Entegrasyonlar listesinden Google Ads’i bulup Bağlan’a tıklayın.
2

Google'a giriş yapın

Açılan pencerede Google kimlik doğrulaması yapılır. Google Ads hesabınıza erişimi olan Google hesabını seçin.
3

İzinleri verin

Adstudio’nun ihtiyaç duyduğu izinleri gözden geçirip onaylayın:
  • Google Ads hesaplarınızı görüntüleme ve yönetme
  • Hesap performans verilerine erişim
4

Hesabınızı seçin

Bağlamak istediğiniz Google Ads hesabını seçin. Birden fazla hesabınız varsa (MCC yapısı), kullanmak istediğiniz hesabı belirleyin.
Unutmayın: Her çalışma alanına yalnızca bir Google Ads hesabı bağlayabilirsiniz. Seçiminizi dikkatli yapın — bu seçim 3 gün sonra kilitlenir.
5

Tamamlandı

Google Ads verileriniz hemen senkronize olmaya başlar. Büyük hesaplarda ilk senkronizasyon birkaç dakika sürebilir.

Deneme Süresi Hakkında

Bir hesap seçtiğinizde, doğru seçim olduğundan emin olmanız için 3 günlük bir deneme süresi başlar. Bu süre içinde:
  • Verileriniz normal şekilde senkronize olur
  • Gerekirse bağlantıyı kesip farklı bir hesap seçebilirsiniz
  • Seçiminizden memnunsanız ekstra bir işlem yapmanıza gerek yoktur
Süre dolduktan sonra:
  • Hesap seçiminiz bu çalışma alanına kilitlenir
  • Farklı bir hesap bağlamak için yeni bir çalışma alanı oluşturmanız gerekir
Bu kısıtlama neden var?Çalışma alanı başına tek hesap modeli, verilerinizi düzenli ve temiz tutar. Her çalışma alanı, kendi bağlı hesaplarıyla ayrı bir iş ya da projeyi temsil eder.

Sorun Giderme

  • Pop-up engelleyicinin açık olup olmadığını kontrol edin
  • Farklı bir tarayıcı deneyin (Chrome önerilir)
  • Tarayıcınızın önbelleğini ve çerezlerini temizleyin
  • Platform için gerekli erişim seviyesine sahip olduğunuzdan emin olun
  • Bir yöneticiden size gerekli izinleri vermesini isteyin
  • Yalnızca doğrudan erişiminiz olan hesapları görürsünüz
  • Platformun kendi arayüzünden izinlerinizi kontrol edin
  • Büyük hesaplarda ilk senkronizasyon 10-15 dakika sürebilir
  • 30 dakikayı aşarsa bağlantıyı kesip tekrar kurmayı deneyin

Yardıma mı ihtiyacınız var?

Hesaplarınızı bağlarken sorun yaşıyorsanız destek ekibimizle iletişime geçin.